Lastförskjutningar främsta orsaken till transportskador

lastforskjutningarLastförskjutningar, dvs. att lasten välter eller flyttar på sig under transporten är idag främsta orsaken till transportskador. Man kan på flera sätt säkra godset på pallen, framförallt genom bandning, sträckfilmning och godssäkring. Bra sträckfilm och skräddarsydda filminslagningar blir då extra viktiga för att minimera skador och andra problem förknippade med transport av gods på pall.

Det finns en stor efterfrågan på maskiner med låg sträckfilmsförbrukning, effektiva inpackningar och enkla anpassningar. Med multilevelkontrollen, som finns på samtliga Rotoplat 8-modeller samt på vår senaste nyhet Rototech, svarar man på just denna efterfrågan.

Multilevelkontrollen styrs genom pekskärmen på maskinen där inställningarna för pallen kan delas in i nio olika nivåer. Produktiviteten ökar genom att man sparar film och minskar cykeltiden. Multilevelkontrollen gör med andra ord marknadens bästa förpackningar på lägsta tid och med lägsta sträckfilmsförbrukning.

Just nu erbjuder vi ett introduktionserbjudande på Rototech 3000 inkl packlinje. Läs mer om vårt nytillskott samt erbjudandet här.

rotatech-3000-800

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s