Identitet med trycktejp

print---trycktejp

Det finns många fördelar med egen trycktejp – varumärkesbyggande, stöldskydd, identifikation, reklammöjligheter, teknisk information etc. Listan kan göras lång.
trycktejp-fleraEn trycktejp garanterar också kvalitet och säkerhet. Ingen kan bryta förpackningen utan att det märks, om den är försluten med tejp med tryck.

Kapitel 6: Profilering med trycktejp

Med upp till 8-färgstryck finns det flera tryckmöjligheter, men det finns också flera aspekter att ta hänsyn till. Ska man trycka med negativ eller positiv färg, dvs ska själva trycket vara vitt eller i färg? En regel att komma ihåg är att tryckfärgen alltid måste vara mörkare än underlaget, och färgavvikelser kan förekomma beroende på vilken färg själva tejpen har.

Vi utgår alltid från tryckfärgerna i PMS-skalan när tejp ska tryckas.

tejpskolanHur tejpen förvaras är en viktig aspekt för tejpens hållbarhet. T.ex. ska en tejp inte utsättas för direkt solljus, då häftämne och kvalitet kan försämras. Likaså kan trycket på tejpen blekas om den ligger i solljus.

I Boxons tejpskola har vi samlat alla råd och tips och nyttig info som du behöver för att ta rätt beslut kring din treycktejp.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s